Dragnea, Firea și cu Mutu. Cei 3 care au speriat orașul!

mutu-firea-dragnea

Bucureștiul e în mijlocul unui război politic. Firea îl cere pe Dragnea în emisiune, Mutu de la 6 o cere pe Firea, să dezbată față în față bugetul. PSD-iștii se aleargă între ei. Se războiesc cu toate armele din dotare. Postări pe Facebook, conferințe de presă, vorbe de duh la televizor. 

În timp ce ei se ceartă, de treburile orașului nu se mai ocupă nimeni. Bine că a venit vremea bună, că așa mai compensează și RADET gradele Celsius din calorifere.

Până acum câteva luni, Dragnea și cu Firea, ieșeau braț la braț și promiteau marea cu sarea. Aveau deja rezolvarea problemei sistemului de încălzire, ne ziceau că începe construcția celui mai mare spital, iar revoluția în trafic demarase sub ochii noștri. Acestea sunt doar câteva din marile proiecte anunțate de pe scările sediului PSD, pe vremea când Gabi și Liviu își făceau selfie-uri pentru umanizare.

S-au demarat procedurile pentru înființarea companiilor municipale. Deja ni se spunea superior: “uitați-vă la Viena, facem și noi la fel, aveți puțintică răbdare și într-un an o să meargă totul ca pe roate.”

Primarul General, ajutat de consilierii PSD București, au votat înființarea unor companii, care astăzi sunt declarate ilegale. Cu toate acestea, doamna Firea continuă să propună proiecte, să aloce bani către aceste companii. Nu vrea să înțeleagă și să găsească o soluție astfel încât să nu mai blocheze Bucureștiul. Instanța s-a pronunțat. Companiile sunt înființate ilegal. Gabriela Firea rezistă. Continuă să bage bani în ele, fără să ne spună în baza cărei legi face acest lucru.

În tot acest haos administrativ, avem acum parte și de un război politic. Desigur, nu vor exista victime printre PSD-iști, ci doar victime colaterale. Și astea suntem noi. Toți cei care locuim în acest oraș vom privi un circ politic, o telenovelă ieftină, dar vom rămâne cu aceleași drumuri proaste, cu același trafic infernal, cu aceeași rețea de încălzire. Vom locui în același oraș cenușiu și vom vedea cum, de la zi la zi, lucrurile arată mai rău. În schimb, avem luminițe în centrul orașului și azi, în februarie. 

Trei ani au avut toată puterea, au avut toate pârghiile posibile, dar nu au fost în stare decât să ne zâmbească frumos și să vină mereu să spună ”o să facem”. Nu au făcut, iar acum, au găsit soluția. Au declanșat bâlciul politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *